4 StappenVivian's 4 stappenplan


In 4 stappen van een wens naar een website. VivianCMS werkt sinds jaar en dag met deze methode en bewijst keer op keer dat deze aanpak uiterst effectief is. Door goed te overleggen en beter te luisteren kunnen wij uw website binnen enkele weken online hebben.
VivianCMS

1) Ontdekken en inventariseren


Wat wilt u? De belangrijkste vraag bij het ontwikkelen van een nieuwe site. Wij luisteren aandachtig en zetten alle informatie op een rij om hierop een zo concreet mogelijk antwoord te krijgen. Wij nemen de belangrijkste punten met u door: de essentie van de website, de lay-out en doelgroep. Niets blijft onbesproken.
VivianCMS

2) Ontwerp lay-out/concept


Het idee wordt tastbaar. Alle informatie van stap 1 gieten wij in een concept-site die we grondig met u doorlichten. Zo komen we gezamenlijk tot het resultaat waar u naar op zoek bent.

3) Implementatie


Van concept naar afgerond product. Wij installeren en configureren alle modules die nodig zijn om de website zo goed mogelijk te laten draaien.
VivianCMS

4) Content invoeren


Na de vorming van de site is de keuze aan u: zelf de inhoud bijhouden of dit door Vivian laten doen. Hoe dan ook, na deze laatste stap zijn we er klaar voor om de website te lanceren.

Precies zoals u dat wilt.

VivianCMS internet

VivianCMS