DienstenVivianCMS Webdesign

Webdesign


Vivian creëert.
Het ontwerp van een website valt of staat met eenvoud. Een site moet makkelijk en overzichtelijk zijn. En het mag ook best een beetje mooi. Zolang het maar duidelijk is dat het uw website is.
VivianCMS
VivianCMS Uiterlijk

“Focus on the happy few”


Teveel websites zeggen zoveel dat ze nietszeggend zijn. Vivian focust zich liever op hoe het wel moet. Met voldoende kennis in huis om een complete site te bouwen vanuit een concept of ideologie kan Vivian hierin voor u het verschil maken. In overleg met u strijkt Vivian alle plooien plat op het gebied van kleur- en tekstgebruik, content plaatsing en website indeling.
VivianCMS
VivianCMS Hosting domeinen

Hosting & domeinregistratie


Vivian levert een “One-Stop-Shopping”-ervaring. Met andere woorden u hoeft geen zaken meer te doen met verschillende partijen. Zowel de ontwikkeling, registratie van domeinnamen en de hosting van uw website gebeurd op ons platform. Naast voldoende schijfruimte en razendsnelle dataverbindingen, leveren wij ook een optimale up-time en schaalt ons virtuele serverpark mee met uw behoefte.
VivianCMS
VivianCMS Content management system CMS

CMS


Content Management System betekent niets meer dan het onderhouden van uw website. Nieuwe afbeeldingen, tekst en bestanden plaatsen op de website. Eigenlijk dus alles om uw website actueel te houden. En als u toch niet tevreden bent over de structuur van het menu? Dan kun u ook deze in een mum van tijd makkelijk aanpassen zoals u dat wilt.
VivianCMS websites

U of Wij?


Vivian geeft u de keuze hoe de inhoud van de website wordt bijgehouden: of u doet het zelf dankzij Vivian’s makkelijke online CMS module, of u laat het aan Vivian over. Met onze support-on-demand pakketten bepaalt u zelf hoeveel hulp u van ons wilt.

Uiteraard wilt u weten hoeveel bezoekers uw website per dag, week of maand heeft getrokken. Waar de bezoekers vandaan komen en welke pagina’s zij het meest bezochten. Vivian laat u dit snel en duidelijk zien in een altijd up-to-date statistiekenpagina.
VivianCMS
VivianCMS backup

Back-up


Iedere maand maakt Vivian automatisch een back-up van uw site, zodat u zich niet druk hoeft te maken over het verliezen van online data. Wilt u dat dit vaker gebeurt? Dan kan Vivian uw site ook wekelijks en zelfs dagelijks backup-en. Wel zo veilig.
VivianCMS
VivianCMS Zoekmachine optimalisatie

Online Marketing & Zoekmachine Optimalisatie (SEO)


Wij ondersteunen u graag bij de commerciële ontplooiing van uw website. Zo kunnen wij uw volledige website optimaliseren voor zoekmachines (Search Engine Optimization), waardoor uw website hoger eindigt bij de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, Bing en Ask. Maar mocht u behoefte hebben aan sneller en/of nog meer bezoekers dan kunnen we uw website ook een duwtje in de rug geven door Online Marketing van onder andere Google Adwords.
VivianCMS
VivianCMS maatwerk

Customized modules (maatwerk)


De eenvoud van een website aan de voorkant verbloemt altijd de ingewikkelde content en modules aan de achterkant. Heeft u bepaalde ideeën over de werking van bepaalde website onderdelen? Deel dit dan met ons. Onze programmeurs hebben alles in huis om uw idee om te zetten in een sterk staaltje online techniek. Van gastenboek tot forum, van fotoalbum tot webwinkel en van blogging tot social media.

VivianCMS