Yvonne SintzenIn Limburg ben ik geboren en opgegroeid en na mijn studie ben ik daar in eerste instantie blijven werken. Toch ontstond het verlangen naar reizen, andere landen, talen te leren. Zo kwam ik, hoog in de bergen van Tirol, terecht in een berghut. In mijn vrije tijd studeerde ik toerisme aan de universiteit in Innsbruck. Later verhuisde ik naar Luxemburg en werkte in verschillende bedrijven als administratief medewerkster.
Na zes jaar keerde ik terug naar Limburg, waar ik als gids ging werken in de Gemeentegrot in Valkenburg. Daar verloor ik mijn hart! Nog steeds begeleid ik gasten in de wondere wereld van de mergel. Ook als stadsgids voor Valkenburg Totaal kan ik goed uit de voeten. Veel groepen kunnen daar over meepraten. Want Valkenburg is een mooie stad met veel historische gebouwen en vertellingen.
Ook ben ik steeds blijven werken in de administratieve dienstverlening. Zodat nu de tijd is aangebroken om een nieuwe start te maken in het aanbod dat u op deze website aantreft.
Ik hoop dat u van mijn diensten gebruik wilt maken. Op mij kunt u rekenen


Website


www.yvonnesintzen.nl

Modules
Terug naar overzicht
Klik op de afbeelding
VivianCMS