Meest gestelde vragenAlgemeen

Ik heb al een website, maar wil graag gebruik maken van VivianCMS
Wij kunnen uw huidige website helemaal overnemen, en deze implementeren op VivianCMS, zodat u in het vervolg uw website eenvoudig kunt aanpassen.

Ik heb al een website, maar deze is aan vernieuwing toe.
Wij kunnen de inhoud van uw website overnemen, en deze in een geheel nieuw jasje steken. Ook zal uw website geïmplementeerd worden in VivianCMS, zodat u in het vervolg uw website eenvoudig kunt aanpassen.

Ik heb al een ontwerp voor mijn website, maar kan deze niet realiseren
Wij kunnen ook uw ontwerp gebruiken voor uw nieuwe website.

Ik heb al een domein bij een andere partij geregistreerd, maar wil graag gebruik maken van VivianCMS
Als u graag gebruik wilt maken van VivianCMS, dan kunnen wij uw domein verhuizen of kan uw domein worden doorverwezen naar een van onze VivianCMS servers. Bij een verhuizing wordt dit helemaal voor u geregeld.

Welke functionaliteiten kunnen er allemaal worden toegevoegd aan een website?
Van fotoboek tot nieuwsbrief en van gastenboek tot een volledige website, wij kunnen de meest uiteenlopende functionaliteit toevoegen in uw website.

Moet ik zelf zorgen voor de inhoud van de website?
Als u zelf reeds beschikt over teksten en afbeeldingen dan kunnen deze direct gebruikt worden voor de website. Mocht u nog geen inhoud hebben of heeft u graag hulp bij de vervaardiging hiervan dan kunnen wij u hiermee van dienst zijn.

Ik wil graag online adverteren.
Wij beschikken over de kennis om Google AdWords campagnes voor u op te zetten en tevens ook volledig te onderhouden. Zo besteedt u tegen beheersbare kosten uw online marketing volledig waar, waarmee u hier ook geen omkijken naar heeft. Uw advententies wordt weergegeven zodra iemand op Google zoekt op kernwoorden die te maken hebben met uw website, zoals “Autohandelaar”, “Aannemer Zwolle”, “Goedkoop meubilair” etc.

Ik wil graag dat mijn website beter wordt gevonden in zoekmachines
Wij kunnen uw website optimaliseren voor zoekmachines zoals Google en Bing. Door verschillende aanpassingen kan uw website hoger naar voren komen in de zoekresultaten. Ook werken wij samen met MKB-Sem, een adviesbureau volledig gespecialiseerd, in de zoekmachine optimalisatie van websites.
Werken met VivianCMS

Graag wil ik mijn website aanpassen, hoe kan ik dit doen?
Bij de oplevering van uw website heeft u een document ontvangen met account informatie, mocht u niet meer beschikken over dit document, neemt u dan contact met ons op.
Ook kunt u via onze ondersteuning pagina handleidingen downloaden die een duidelijke uitleg geven over de werking van VivianCMS

Hoe kan ik een nieuwe pagina aanmaken?
Alle basis handelingen, zoals het aanmaken van nieuwe pagina’s, kunt u vinden in onze handleidingen, deze zijn hier te vinden.

Hoe maak ik een nieuw e-mail adres aan?
Ga in VivianCMS naar Start > E-mail > Accounts, via de knop "Nieuw", kunt u dan een nieuw e-mail account, forward of vakantiebericht aanmaken.

Ik ben mijn wachtwoord van mijn e-mail adres vergeten, wat nu?
Met VivianCMS bent u zelf de beheerder en heeft u ook de mogelijkheid om het wachtwoord van uw e-mail account aan te passen. Ga in VivianCMS naar Start > E-mail > Accounts, dubbelklik op het e-mail account, en voer een nieuw wachtwoord in.

Ik wil graag mijn website aangepast hebben, maar heb hier zelf geen tijd/zin voor.
Mocht u zelf geen tijd hebben om uw website periodiek aan te passen, dan kunnen wij dit werk voor u uit handen nemen. Bekijk onze supportpakketten voor meer informatie.

Hoe kan ik de titel aanpassen van een pagina?
Ga naar Start > Website > Pagina’s, dubbelklik op de desbetreffende pagina, en wijzig de titel.
Indien u gebruik maakt van de “Easy mode” volstaat het om te dubbelklikken op de titel van de pagina en een nieuwe titel op te geven.

Hoe kan ik de titel aanpassen van mijn website?
Ga naar Start > Systeem > Instellingen, en klik op de knop “Website”. Hier kunt u de titel aanpassen.

Ik heb per ongeluk een document verwijderd, kan ik deze nog terug krijgen?
Klik in VivianCMS op “Mijn account” in het kruimelpad, open de Prullenbak, selecteer het bestand, en klik op de knop “Bestand terugzetten”.

VivianCMS